Angyalkártyák hátoldalára
ELENGEDÉS
kék csillagok
közt
angyalszárnyakat
simogatok selymes
hátadra
és szavaimmal fújlak
az örök súlytalanság
ölére
szerelmi áldozatul
SZÜLETÉS
nevem talán ismered:
azelőtt angyal,
most földi lény,
derekán repített
hajdan
soványka őszi fény
LÁGYSÁG
mint egzotikus állat
szőrét - úgy simogatsz
vízfesték színeidet
kiereszted és
belém folyatod
akvarell arcodat
MEGBOCSÁTÁS
megbocsátasz
kimerülten bólintasz
egy csendbe vesző mondatomra
térdemen karod
mily gyűlölőn szorongatsz
KALAND
más éli most álmaidat
távoli hiú kalandokat
az eljövendő viszont még nyitott
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.