Filosz 2.
A meztelenség természetes.
A ruhátlanság kiszolgáltatottság.
Aki meztelen, feladja magát.
Aki meztelen, kiszolgáltatja magát?
A félelem természetes.
Aki fél védekezik.
Aki védekezik, ruhát ölt.
Aki ruhát ölt, álcát ölt.
Az öltözködés természetes.
Semmi sem az, aminek látszik.
Egy barátom mezítelen alszik.
Én pizsamában.
Félek az elmúlástól,
félek a haláltól.
Ő is fél az elmúlástól,
és talán a haláltól is.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Székelyföld, 2005. 7.