Töprengés, ellentétek
Makacsság, de hiányzik a magasság.
Itt lenni, vagy az ajtón kimenni.
Meghallgatni, vagy szépen elhallgatni.
Pörögni, egész éjjel sörözni.
Berúgni, de aztán nem tudod behozni.
Kilátni, de aztán nem megy belátni.
Felvenni. Minek ha nem tudod megvenni...
Kinyitni, aztán többször becsukni.
Színes hangyák, kankalin, zoknistop,
Színes álmok, fekete-fehér virágok.
Holnapi kékség, holnaputáni sötétség.
Megterhelt lélek, de így is élek.
Hallga, kicsi alga
Színtelen vágy a falva
Delfinszerű árnyékok,
Rég elveszett játékok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.