Túl sok a könyvben a betû
Túl sok a könyvben a betű
Lényeget takaró fátyol
Lennék röntgen tekintetű
Tényeket akaró, vágyó
Tudós könyvek, kitaláltak
Történelem, ókor, újkor
Szép legendák új kabátban
Gyenge érvek olykor-olykor
Úgyse tudom, csak hitelből
Elhinni a sulykolt igét
Először még tiszteletből
Nem török pálcát, venyigét
Hazugsággal lopakodva
A könyv elveszti hitelét
Hülyeség a kobakomban
E nélkül is van épp elég
Még jó, hogy az interneten
Ingyen beleolvashatok
Spórolok, mert megtehetem
Szegény lélek maradok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.