Napközben
Napközben nem jut eszembe: végül
porból vett testem csenben megkékül,
nádszállal mértéket vesznek róla
hiába hívlak segítségül.
Napközben nem jut eszembe: édes
ízednek semmi köze az éghez,
hozzáhűlsz lassan, eltűnsz alóla
ez egyre inkább esedékes.
Napközben folyton az időt mérem,
túljutunk néhány apróbb veszélyen,
féltem a bőröm, reszketek érted
a lehetetlent megígérem.
Napközben folyton valóra váltom
álmaim, kifejtem elvárásom,
gondolok nagyot, lépek merészet
vakvágányon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.