Nincs értelme
Megint itt ülök, kezemben tollat tartva,
Eszem nem, de szívem ezt akarja.
Nem megy máshogy. Nem tudom megmutatni,
Azt, mit érzek, nektek adni.
Fáj. Rettenetesen fáj, higgyétek el,
És félek, már nem soká viselem el.
Hiányzol. Hiányzol Te, nagybetűs SZERELEM!
Mért nem vagy most itt mellettem?
Hol vagy egyáltalán? Létezel? Mondd!
Már a rímek sem olyanok, mint akarom.
Szedett-vedett szavak, zavarodott beszéd,
Nem ér el hozzád, csak elindul feléd.
Teljesen végem van. Ezt is elvesztettem.
Most már tényleg semmivé lettem.
Annyira rossz, hogy nem tudok mit tenni,
Hogy a saját sorsom sem tudom a kezembe venni.
Annyira nagyon rossz. Annyira kegyetlen.
Most van először, hogy erre szavakat sem leltem.
Nem tudom leírni. Csődöt mondtam végleg.
Nincs értelme ennek az őrült beszédnek.
Minek éljek? Mire jó e sok szenvedés?
Mindig csak a sírás, sosem a nevetés.
Azt hittem, jön majd végre boldogság.
Ehelyett csak egy újabb fájó csalódás.
Egy? Ezer
Millió
Mert még örülni sem vagyok méltó.
Hogy mondjam el nektek, mit én magam sem értek?
Hogy semmi sem teljesül, hiába reméltek!
Hogy sose bízz senkiben, mindenki átverhet!
Hogy akit gyűlölsz, a legjobb barátod lehet!
Hogy az bánt a leginkább, kit legjobban szeretsz!
Hogy mindig sír a szemed, szád hiába nevet!
Hogy egy vagy a sok közül, semmivel sem másabb!
Hogy az Élet váratlanul támad!
Hogy nincs igazság, nem létezik!
Hogy mindenki küzd, de egyszer elesik!
Hogy senki sem ért meg, csak üresen bólogat!
Hogy hiába hiszed, sosem irányítod sorsodat!
Hogy a könnyek ugyan nedvesek, de veszettül égetnek!
Hogy sosem a győztesek nyernek!
Hogy az életedben csak az álmaid szépek!
Hogy a tetteid semmit sem érnek!
Hogy minden más embernek kőből van a szíve!
Hogy nincs értelme élni, de meghalni se!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.