Jó a karónak
Kedves Barátom!
Emlékszel még, úgy egy évvel ezelőtt indult el az a vers sorozatom,
amit nevezhetünk fotókkal illusztrált verseknek is.
Minden vershez tartozik egy fénykép.
Egymáshoz tartoznak, egymásra találtak. Ezek találkozások.
A sorozat folytatódik, de előre nem lehet megjósolni ezeket a találkozásokat.
A téma az utcán hever. Talán újra sikerült egyet felvennem.
A kép és a vers magáért beszél, ezért nem is fűzök hozzá semmit.
Mindenki képzelje el a saját pillanatnyi lelkiállapota szerint!
Üdvözlettel: Feri
2005.05.02.
Jó a karónak?
Kivágtak több száz fát karónak,
Holtukban földbe szúrva állnak.
Rendeltettek jóakarónak,
Támogatnak csenevész fákat.
Csenevész fák egyszer felnőnek,
Nem kell többé nekik a karó.
Integetnek napnak, felhőnek. -
Mi elmúlt, többé nem látható.
Emlékmű lesz e vers karónak,
Márvány helyett tiszta szóból.
Kegyeletet itt majd lerónak
Az interneten hozzászólók.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.