Kopogtatott a halál
Kedves Barátom!
"Az elmúlt 24 óra során több alkalommal volt EKG-val dokumentált pitvarfibrillatios attackja".
Írta a doki április 14-én.
Lelkileg még nem tudtam feldolgozni, talán a versek segítenek.
Megint karcoltam egyet.
üdv. Feri
Íme a vers:
A mellkasomon kopogtatott
Frászt hozva rám, a halál
Az én gyógyszerem most még hatott
Rajtam fogást nem talált
Hosszasan dörömbölt, megúnta
"Itt jártam, de eljövök!"
A szívemet még visszarúgta
Becsapták az ördögök
2005.04.17.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.