Április 16.
Kedves Barátom!
Hála Istennek, tegnap ott voltam fiam esküvőjén.
Emlékezetes volt ez a nap, mert boldogult szüleim
60 évvel ezelőtt, a háború után ezen a napon házasodtak össze.
30 évvel ezelőtt ezen a napon esküdtünk örök hűséget feleségemmel.
Újabb 30 év eltelt, az élet folytatódik.
100 ember előtt mondtam el köszöntőmet, belefogalmazva az alábbi verset.
Állítólag többen könnyeztek.
A fényképeket később küldöm.
Baráti üdvözlettel Feri (örömapa)
P.S. íme a vers:
egybekeltek, - összegyűltünk
ünnepeljük őket
eljöttek, kik eljöhettek
hoztak köszöntőket
másvilágról is néznek ránk
ők nincsenek ma itt
magatokban hordozzátok
az ősök álmait
az égből jött és itt lebeg
az áldás-intelem
a szerelem védőburka
átvezet mindenen
a családfák fentről nőnek
gyökerük égig ér
elődeink fent hallgatják
mit két szív megigér
harminc éve keltünk egybe
örömszülők lettünk
úgy tűnik, hogy nem hiába
éltünk, mert kellettünk
hadd kívánjak örömszülők
s hiányzók nevében
hosszú, boldog, közös utat
akár a mesében
2005.04.16.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.