Szívritmus
Kedves Barátom!
Tegnap újra rámtört a nyavalya, azt hittem, hogy kiugrik a szívem és ...
De nem ugrott ki, csak remegett a pitvar, órákon át, több menetben.
Beutaltak a kórházba, de nem mentem be, csak az ambulanciára.
Holnap után lesz fiam esküvője, ott kell lennem. Ehhez itt kell lennem.
Baráti földi üdvözlettel földid, Feri
nem zavar a szívritmus
de a szívritmus zavar
ha rámrohan szívroham
és mellkasomban kavar
szeretem én, míg ketyeg
szabályosan pumpálva
a remegő pitvart nem
bírom, szívből utálva
nem egy egzakt tudomány
az emberi test csínja -
bínja, bánja a beteg
mikor rájön a kínja
2005.04.14.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.