TAVASZI VERS
Talán, talán, mégis lesz majd tavasz,
Fent az égen derűsen süt a nap,
Bár fújdogál a szél, de langyosabb.
Jöjj tavasz, vessél véget a télnek,
Hadd lássam, hogy minden újra éled,
Érezzem én is, azt hogy még élek.
Fényes sugarú szép tavaszi nap,
Kitárom eléd vénült arcomat
És várom azt, hogy lágyan cirógass.
Sugaradtól tűnjön el az árnyék,
És szememmel talán szépet látnék,
Aminek jönni kell, talán vár még.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.