Bartha Ferenc
Klubest az egyetemi koleszban
Húst, húst, húst
Húst akarunk
Tim, tim, tam
Húst akarunk
Meg fogunk ölni
Meg fogunk ölni
Ölni, ölni, gyilkolni
Szánj meg minket, szánj meg
Mamut-Isten, istenünk
Megölünk, mert éhezünk
Éhezünk, érted
S nem örök az életünk
Húst, húst, sok húst
Tam, tam ta-tam
Védjed magad
Miénk lesz a tested
Újjászületünk belőled
Nyíl, nyíl, repülj
Vidd el erőnket
Térítsd le útjáról
Csapdánkba hajtsd bele
Vesztébe hajtsd bele
Nyíl, nyíl, büszkeségünk
Járjuk a táncot
Vadul, vadul
Győztesek vagyunk
Képzelet, képzelet
Falra festett áldozat
Mintha már, mintha már
Éreznénk vér-szagát
Élet-szagát
Mamut-szagát
Izzadunk, izzadunk
Veríték sózza szánkat
Csípi, csípi szemünket
Táncolunk, táncolunk
A barlang mélye bűzölög
Bűzünkkel riasztjuk
El az életből
Az Istent, a Húst
A Mamutot, tam, tam
Félig meztelen, félig
Magasba, magasba
Löki fel kezét
A sámán, a sámán
Az akarás, az oltalom
A sámán, az ég-kezű
Mi is, mi is, mi is
Magasba vágjuk
Váll-szakítóan
Karunk, az öklünk
Meg kell ölnünk
Küzdés, vad tusa
Vad tusa, küzdés
Emberek, emberek
Hatalom, hatalom
Istenséged nem segít
Testedért, húsodért
Elveszejtünk, elejtünk
Hörgésed, hörgésed
Hangjaira
Lejtjük a táncot
Látjuk a véged
A véged, a kezdetet
Az istenek, jaj de jó
Újra születnek
Jajaja de jó
Elpusztítjuk újra őket
A semmiből kinőnek
Mert ők az istenek
Értünk, értünk, értünk
De fölöttünk, főnk fölött
Én húst akarok
Én húst akarok
Szóljatok dobok
Én húst akarok
Tam, ta-ta-tam
Tam, ta-ta-tam
Mindenki húst akar
Húst akarunk
Üvöltsétek ti is
Ordítsatok, zengjetek
Hadd hallják az istenek
Barlangunk szájánál
Hallgatódzva
Hogy nincsenek sehol
Mert legyőzzük őket
Húst, hogy húsunk legyen
Húst, hogy jusson holnapra is
Húst, hogy zabáljunk
Acsarkodva, veszekedve
Lejárt a szalag, s a
Táncolók átvágtak a levegőn
Mögöttük hagyva bűzüket
Szétestek szobáikba
Egymásra talán
1975
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|