A boldogság kék madara
Választék ez, s mi kimaradt:
nem szállnak fenn a madarak,
hasadt üvegeddel úgy nézed:
panoptikum tán, gyom, enyészet,
pedig virul, kommunikál,
spam-jaival is eltalál,
odadobva a web-kosár,
illenék választani már.
Fojtogat, ami kimaradt:
nincsenek már kékmadarak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.