1963. februári vasárnap
Tizedik évemben jártam akkor
Reggel jégvirágos volt az ablak
Reggelire csak pirítóst ettünk
Citrompótlós teát ittunk hozzá
Gyalog mentünk a Tündér moziba
Téli hideg csípte füleimet
A matinén magyar filmet néztünk
Otthon csontlevest, krumplit, rántott húst
Ettünk ebédre egy kis sütivel
Közben nóta szólt a rádióból
Órákon át römiztünk délután
Este nyolckor takarodó volt már
Apu mesélt katona koráról
Vártam álmomban a vasárnapot
2005.02.06.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.