Elfelejtett kép a fiókból
A képen kimerevített mozdulat,
Csupa tűz, csupa indulat.
Te magyarázol nekem,
Rég nem vagy velem,
Senki sem tudja neved,
Fényt a jövőbe nem küldtem neked,
Ami maradt, csak egy ócska sárguló kép.
Már vénülsz belülről, a lelked sem ép,
Mindenki tett valamit,
Te csak törekszel
És lassan öregszel,
De ne félj,
Csak élj!
Jár az óra,
Ketyeg
Már engem sem érdekel,
Mi van veled.
Aszód, 2005-01-09
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.