létezem
hogy volt hogy nem volt
azt mondod ez is csak átmenet
hátrahaladok alig se értem
a probléma része hogy igazad lehet
tükröm tükröm létezem
csak lelassultam erre a szintre
itt már az érzés a fontosabb
és bárcsak válaszolnál mindre
amíg világ a világ
szédülj ki velem foglak
tudod úgysincs folytonosság
az álmokban a tegnap is holnap
az óperencián innen és túl
amíg világ a világ létezem
volt ahogy volt tükröm tükröm
lehunyt szemekkel szédülj ki velem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-02-19 13:28:19
Utolsó módosítás ideje: 2024-02-19 13:28:19