MÁS ÖSSZETEVŐK
Voltál kígyó
Voltál póráz
a surranódon miséztek a kannibálok
Az amortizációk ligája felszolgált az éttermedben
A bombán egy olvasó van körbetekerve
Beprogramozott kulcs
Elöltöltős mosógép
Az érme vad történeteket mesél a foglalónak
Az érme szörnyűbb a tufamaró poézisnél beleköt a fogantyúba
Az egyes és más együtthatóid felszívódtak a kötbérben csak ki nomád
maradt még meg kormányosként a háztetőn
Félsz attól hogy a petrezselyem hosszú álomra hív
A fétis hangjáért visszautaznál a múltba
A fátum rendelte úgy hogy füledből ne folyjék ki az aznapi kalács
Töredéked önmagát ígéri a fejszesuhanásnak
Az aki leemeli a karosszériák tivornyájáról a kupakot
vagy intő szavak seregén elveri a csámcsogást
az abnormális
Rajtakapni a nadrágtartót amint katonákat sarjaszt
a vajból
tiszta bolondéria
s te rajongsz azokért akik az urna fölé hajolnak
s a bíróság ó a bíróság stratégiai megállapodást
köt a kártyacsatával
Hitted volna hogy a húzóerők rosszabbodása belegabalyodott az esernyőgyilkosba
Hitted volna hogy visszhangzik a mackó
Szerencsére az alacsony felhők a visszalényegülés képletei maradtak
Idén elzárták a levélszekrényt a szulfátok
sebaj
mert a fakérged alatt cipó lakik
s bariton palástolás a hélium csárdása mely azonnal a beleidbe ömlik
Népszerűség
Pardon
tarthatatlan enzim
Az ólomsúlyú csend kötvényei megtanítanak arra hogy tiszta maradjon a fejed
s hogy sokk ne érjen felpróbálod te is
a báli cipőt
Az etnikai villongások ösztönözzenek a hajtást eltiporni
Tudálékosság
Elsősorban a mézelőkre számítasz
de itt vannak azok a nyomorult hegek is
amik kegyetlenül bántak a rulett-kerékkel
Elmondásod szerint szereted hámozatlanul hagyni a kapualjak
díszvendégeit.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-02-18 18:41:26
Utolsó módosítás ideje: 2024-02-18 18:41:26