Az én fámat is megcsípte a dér.
Ősszel a tél lassan helyet cserél.
Már azt hittem, hogy jön a kikelet,
árva szívem talán telet temet.
De most úgy változnak az évszakok,
mint pergő snapszerban a kártyalapok.
Most is vágyom rád kikelet.
Úgy ahogy csak vágyni lehet.