az este
a karácsonyos versekkel van némi restanciám
talán mert rossz szájízzel jutnak eszembe
kezemben pezsgő és megfogadom
én nem leszek feketében amikor szent lesz az este
nem szeretni kimerítő bárhogy is nézem
ez az az est ahol gyertyaláng fényfodor
el nem fordult arcok hogy itt vagyunk
ez az az est ami összesodor
porcukor íze lesz tele a világ
ürességből suttog valaki meséljen
behívnám de már nem lehet
kint ragadt szenteste feketében
két koccintás magamhoz térek
visszasimul minden egy ponton
mint pezsgő a pohárban lehet még élni
szóval karácsonyos és akkor megosztom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-01-02 09:38:32
Utolsó módosítás ideje: 2024-01-02 09:38:32