én így
ma annyira szürke az ég
hogy hasonlat sem jut eszembe
lehangol szinte elás
fejjel a depresszió-verembe
kijönnék de taszítanak
az újra és újra ismételt szavak
szeretlek így szeretlek úgy
minden kimondott szó csak salak
mutasd meg mutasd ki
esténként csupán simogasd hajam
de kérlek ne szólj
ne ismételgesd minduntalan
s én átölellek
mint anya a gyermekét
mert én így szeretlek
így szeretnék
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-07-03 00:14:24
Utolsó módosítás ideje: 2023-07-03 00:14:24