keret se
hosszú vers lesz a feszítésből érzem
tegnap meg holnap egy keretben
nem baj bármeddig nyújtózom
tart a keret meg se reccsen
nálunk volt a legszebb a palánta
saját magról kefirespohárban
dolgos népek a kert a legfőbb
termőre fordulni túl lassan csíráztam
jó sok emlékem ilyen
a kerítés másik oldaláról látszik
bent ami volt sose ért ki
hiányát cipeltem idáig
ha bekopognék ha vissza lehetne szólni
már annyit el kéne mesélned
tudod lehet abban valami
szavakkal belakni ürességet
nálunk a kertet ha most látnád
tyúkhúr is nő meg papsajt
minden ígéret el van nézve
szabadon magától hajt
hová terelődött a gondolat
és miért áll béna csodálkozásból
keretet adsz aztán feszíted
mindvégig magadból hiányzol
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-06-29 13:58:53
Utolsó módosítás ideje: 2023-06-29 13:58:53