a valóság elrontotta az elképzelésem a valóságról
Isten háta mögé akarok kerülni
százhúsz mérföldre az igazságtól
élményben maradni jó szándékú idiótákkal
hazugságokat hallgatni például hogy
a dolgok rendbe fognak jönni
nem káros az egészségre a dohányzás
kizárt a stratégiai atomtámadás
mindenki tudja mit csinál