Hiába (javítva)
Hiába vártam, azon az éjszakán,
bár megtisztítottam szépen a csizmám,
semmit se hozott a Mikulás,
pedig gyerek voltam én is, nem más.
Nincsen pénz, mondta az anyukám,
rossz voltál, mondta az apukám.
Mindig csak a munka meg kevés fizetés,
jó hogy jutott néha puszi meg ölelés,
bögrénkbe tej, ha a boltban sorba álltunk,
csokit akkor már csak tévében láttunk.
Az élet továbbmegy, nincs pihenés,
vállamon sok emlék, nincs feledés,
kint, a játszótéren boldog gyerekcsapat,
szívem velük kacag, míg csak meg nem szakad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-05-02 08:54:35
Utolsó módosítás ideje: 2023-05-02 08:54:35