úgy tart egyben ez a test hogy nem tudja mit csinál
benne minden tegnap minden végződése
milyen beszédes egészet látok
egy apró sejt szemszögéből nézve
mint egy régiségboltba magamba lépek
minden darabomnak másik lényege van
és közben változik tapad rá új
most megyek – körbecsodálom’ magam