A Közeledő
Minek is görcsölnél, hogyha lehet
lazán? Attól még tudhatod szívből
és igazán! Attól még jól tudja,
hogy amit te tudsz, ő is. Jön az új
esztendő, szűk is lesz, meg bő is.
Víg lesz, és szomorú, ahogy mindig
szokott, mindkettőre találsz bőven
majd indokot. Elég találnod, ne
keresd magad! Ismered a szabályt:
jut, de mindig marad. Jutni fog az
árnyékból, és maradni a fényből,
kevés lesz a sokból, de sok a kevésből.
És minden, ami lesz, így lesz éppen elég.
Úton vagy már felé, s úton ő is. Feléd.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-04-24 00:15:17
Utolsó módosítás ideje: 2023-04-24 00:15:17