összeáll
testet nem adni hozzá
sem elbújni se csigaház se falak
kerülni inkább ha mohóságtól
előtted ordítanak
vagy lehetetlen amit ember akar
ez van és én sem tudok semmit
túlértékelt ez az egész
és egyedül az együttérzés enyhít
lassan azért összeáll
ha csak várok minden megszakad
időt találni sohase késő
értelmet adni néha pillanat
csak a saját hátam tartsam érte
én legyek aki engem cipel
végül is lehet ez játék
abban meg ritkán fáradni el
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-05-16 13:39:53
Utolsó módosítás ideje: 2024-05-16 13:39:53