a különbözők egyformaságáról
írtam e sorokat lenézett
birkák kitartó türelmével
a különbözők
különbségük biztos tudatában
megkülönböztetésül
gyakorta bélyegzik egyformáknak
azokat akiktől különböznek
a formális logika szabályait követve
ettől a ponttól persze
el lehetne jutni a felismeréshez
hogy a különbözés egy másik csoporttól
a saját sorokban némi egyformaságot generál
mégis naponta új kinyilatkoztatások
röp- meg gúnyiratok, tüzes rigmusok
és jobb sorsra érdemes alkalmi versek
bírnák mind elvakultabban
éleslátásra a lesajnált egyformákat
a m á s i k oldalon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-10-23 00:00:02
Utolsó módosítás ideje: 2023-10-23 00:00:02