Dermedés
Minden szürke, fagyott és hideg.
Betöri az ajtót a döbbenet.
Kontúrt húz a halvány ábra köré,
tüzes sárga lesz a színe már örökké.
Kushad egy kutya, szőre kusza és büdös,
nagyot rúg belé gazdája, mert basz@ttul dühös.
Valaki rárontott az éjjel összepisálta a kredencet
legalább kétszer, ez a dög meg átaludta az egészet.
Vinné már el holnap az enyészet!
Öreg lett a gazda, maga alá vizel.
Nem beszélget, már régen, nincsen kivel.
Gyerekei messze, elüldözte őket:
Költözzetek, gyerünk!
Nem etetlek többet!
Asszonyát két éve a kaszás levágta,
nem maradt más belőle csak a nyaklánca.
Szerette az asszonyt, de nem tudta mutatni,
ezért kezdte a karikát összeroppantani.
Hangos robajjal csapja be az ajtót,
a napsárga üveg csörren egy utolsót.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-01-16 21:58:12
Utolsó módosítás ideje: 2023-01-16 21:58:12