bú ék
szar ügy
életemben először
érzem hogy hiába kívánok
boldog újat
hogy a legmerészebb álmom
a legalább olyat mint ez volt
hogy egybeesik
a pesszimista a realistával
hogy a következő szilveszteren ez még
egyáltalán téma lehessen
látod mi volt a fa alatt is
na tűzszünet az nem
szeretet persze
de ne itt az utcán
csinálják otthon a négy a fal között
úgy nem zavar senkit
mire is hallottam már ezt
rendeleti költségvetés
masnival átkötve
recycling
Pjatyiletka
gúglizd ki meglátod
egy újszülöttnek minden szarság új
szerencsések
nem rettennek meg
a dézsavűtől
boldogat persze
a megboldogok boldogabbak
az idén nem válogatjuk a lencsét
ha mázlink van
marad közte csattanó maszlag
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-12-31 13:21:19
Utolsó módosítás ideje: 2022-12-31 13:21:19