kullancs...
minden kimondott szó bűn
a csendesség ellen
a szóvá lett gondolat
elveszítette erejét érvényét
a kullancsok rád tapadnak
csak egyvalami kell nekik belőled
egy szó egy félreérthető mondat
elég nekik hogy megtelhessen
feneketlen gyomruk szóvéreddel
és elkezdjék gondolataid emésztését
bűzös beleikben
agytekervényeik sötét bugyraiban
hogy végül undorítóra
megemésztve
kiköpjék
a mocskos földre
a belőle maradt
salakanyagokat
mint valami
bűzös hányadékot
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-08-29 10:06:08
Utolsó módosítás ideje: 2022-08-29 10:08:36