Azért nem olvasok...
(Darvasi László Azért olvasok… című versének átirata)
Azért nem olvasok, mert nem félek.
Azért nem olvasok, mert otthon vagyok.
Azért sem olvasok, mert nem vagyok otthon.
Én tudom, miért nem olvasok. Csak nem olvasok.
Nem olvasok, mert engem sem olvas senki.
Azért nem olvasok, mert nem keresek senkit.
És azért sem olvasok, mert magamat már megtaláltam.
Azért nem olvasok, hogy megtaláljanak.
Azért sem olvasok, mert nem érdekel a múlt.
És azért sem olvasok, mert nem érdekel a jövő.
Én azért nem olvasok, mert a jelen érdekel.
Én azért nem olvasok, mert már szeretek.
Én azért sem olvasok, mert már nem keresek.
...de amikor olvastam még, megtaláltam.
(Azért sem olvasok...)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-07-23 20:42:44
Utolsó módosítás ideje: 2022-07-23 21:04:37