Meg még azon gondolkodtam,
hogy bátor leszek.
Megint.
Megalázó most ez a hallgatás.
Közben nézem, hogy nem vagy itt.
Mondjuk ott se.
Szóval nem tudom, merre jársz.
Meg még tükör szeretnék lenni.
Meg légy a falon, a szobában,
ahol nincsen légycsapó.
Csak hogy tudjam megmutatni,
vagy halljam, amit mások,
mikor gyáva vagyok,
vagy kevés a szó.