„Fatal error”
Édes bizonytalanság a vers.
(Bár akad bizonyosság is, Édes.)
Az inspiráló sugallatról
még magam sem sejtem, hogy mivé lesz.
Csak annyi tudható pontosan,
pont, mint a többi, rólad fog szólni.
Cselekmény nélküli történet,
nem oszt és nem szoroz, mikor, hol, mi.
Részleteiben esetleges,
ám tisztán látni a kifejletét.
Újraindul, lefagy. Ugyanott
akad(unk) rendre. Te ki. Én meg. Beléd.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-24 00:00:03
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-24 00:02:22