nagyapám kardja
megvan még ma is
a szekrény és a fal között
nem rakom fel
nagyon autentikus
pont ezért
még az első háborúból hozta
szerintem nem is az övé volt
egyszer megnéztem a neten tiszti kard lehet
ő nem volt tiszt nem tudott olvasni
akkoriban még számított kellett a ranghoz az iskola
lehet hogy hadizsákmány
azért volt nála a díszhelyen
ő büszke lehetett győztesen jött haza
vagyis élve
véresgyilkos háború volt
nekem nem emlék
nálam nem látják nem jönnek vendégek
a szekrény mögé pláne
*
nekem van már saját háborúm
nemvéresgyilkos
nemvéres - gyilkos
én majd a saját relikviáimat rakom ki
védettségi
felmentő végzés
erzsébetutalvány
marutitörzskönyv
*
kupon egy vellnesszhétvégére
nekem ez a tisztikard
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-12-05 18:37:25
Utolsó módosítás ideje: 2021-12-05 18:37:25