talán
elköszönt a nyár
cefrébe csurrant
az utolsó gyümölcs leve
ínyemhez sem tapad már
hersegő körte nedve
virágözön tódul a
tátongó temetőkapun át
betoppanok apám sírjához
kötelességtudó tetteim
nem épp kegyeletteljesek
minden elhunyt valahol vár
pár órán át virágokat
mécseseket rendezgetek
rokonok locsognak sírok felett
anyámról kérdezgetnek
évek óta nézi a felvételeket
sehová nem jut el saját lábán
többnyire elégedett a hangja
ha az élőnek nem is adta
meg a köteles jóakaratot
elköszönt a nyár
apám valahol (talán) anyámra vár
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-11-06 12:08:08
Utolsó módosítás ideje: 2021-11-08 11:13:25