Mindig ilyen
Gyors szívverés és lassú test,
majd ilyen lesz, mert mindig ilyen,
menni befelé egy sűrű ködbe
és kívül kerülni mindenen.
Ráncos kezek, szájon fekély,
néhány kép áthatol, befészkeli magát.
És homály lesz a rendelőben,
itt a fény mindig is félreállt.
Majd a „talán mégsembe” kapaszkodom,
mikor síkos a gél, fájdalomig hatol,
majd ilyen lesz, mert mindig ilyen,
megyek befelé, aztán kiérek valahol.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-09-15 12:01:30
Utolsó módosítás ideje: 2021-09-15 12:01:30