Történelem
U2 zenél Ferenc Jóska lakomáján.
Ámul a császár: Ilyen nagy lett Ottó?
Ily pici a fácán?
Hitler Évának súgja: It?s a beautiful day.
Itt a sárga csillag, de megvédlek én , ne félj.
Néró rimekkel kínlodik, mosolyog a laptop.
Rabszolgák jacuzziban. Cigány,vigyázz, itt
mindenki lop.
Malibu, jegverem,viskók. Élelem jegyre.
Horger úr mosolyog: Fiam, viheted még valamire.
Hajómra várok. Szikrázó nap, sima óceán.
Szép a neve: Titanic. Halak, polip lesz a vacsorám.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Szemeiddel nézlek (Erdély, 2oo3)
Kiadó: Médium