muslica zümmögi
muslica zümmögi;
jöttödet s jöttömet.
muslica zümmögi;
rogyaszd a lábad nyereség az armatúra
kiköpött másod.
muslica zümmögi;
a torna a halottra veszélyes.
muslica zümmögi; nevemet adom a megveszekedett dzsungeltúrához.
muslica zümmögi;
jobban teszed ha visszafordulsz.
az ajándéklabirintus a hisztizés szemcseppje. – forgókon mereng a fűbolha
s a langaléta szamárlétra érettségire gyúr.
gázolni tendereket
kifogyhatatlan szuszt
bájitalt.
az egyenest ha kihúzzuk a hömpörgő ejti
a halmazállapotokat
zsizsegő réklit.
mágnes-gyűrűkben lakozol úgy integrálod a mimikrit.
muslica zümmögi;
a rendszerünket teletömték zsírral.
rossztevőnk a motorberregés kóstoljuk meg hát a vetést.
muslica zümmögi; a matricás drazsét leköti
az evakuálás.
muslica zümmögi kétrét hajolva;
a magzatvíz szilárdan görög s a töltős hibrid polgárának
hiányzik a fél orra.
muslica zümmögi kétrét hajolva;
az elgázolt dudva pukedlizik s a kikristályosodott alomban erejét veszti a hullahopp-
karika.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-08-09 12:59:16
Utolsó módosítás ideje: 2021-08-09 12:59:16