éve
épp egy éve, hogy elhagytál,
itt maradt egy félüres tál,
cigarettacsikk a gangon,
ruháidra hull az alkony.
pizsamába öltöztettek,
abban lángolt el a tested.
reggelenként megkérdezed,
milyen teát főzzek neked.
magam vagyok, álomképek,
miket valósaknak vélek,
felriadok, szólítalak,
visszhangozzák döbbent falak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-07-30 06:06:59
Utolsó módosítás ideje: 2021-07-30 06:10:55