idők találkozása
forró a tér árnyékot
csak a házak tartanak
húsz emeletnyi csík a
padon két fáradt fazon
kezükben vodkásüveg
fagyi szökőkút lányok
várok
az egyik búzavirág a
másik pipacs
lám mi jut eszembe
napszúrásom lehet
dél van ilyenkor az
aratók is alszanak
kókadt idő
csak a bájos folyondárvirág virít
portól mázas kaszások
holnap a gabonatemplomok alatt
majd találnak árnyasat
míg dohog a gép
menj innen gyerek
csípi a szememet az orrom
a fülem törekkel teli
nocsak
hogy lehet a város közepén
pont olyan száraz
szérűszag
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-07-12 00:26:28
Utolsó módosítás ideje: 2021-07-12 08:00:29