Nem tudom miért hajtom magam előre,
keresek pontokat a megszokás fölött,
aztán csinálok valami egészen mást,
ami meg alig okoz örömöt.
Néha magamra sem ismerek, nem tudom
honnan távolodom és ez hová visz ki,
csak szóljon valaki, hogyha kész vagyok már,
és nem kell többet így igyekezni.