Legszebb örömöm
ha elkészült a versem,
a legszebb örömöm
mikor Tőle boldog lelkem.
Felvidít a perc az óra
mikor a sorokat írom,
megtöltök egy egész lapot
míg ötlettel bírom.
Máshol jár az eszem
mikor kezemben van toll,
megfeledkezem mindenről
akár az egész világról.
Legszebb örömöm
ha elkészült a versem,
egy újabbat alkottam
Ő a legújabb--Ő az én
újszülött gyermekem...