Isten hozott
(Dobogókő, Isten hozott feliratú kapu fényképéhez,fényképezte Veszprémi Jenő)
Isten hozott, Isten visz el
Számolj azzal, amit teszel
Gondold végig jóelőre
Készülj fel a Teremtőre
Menjél fel egy szentelt hegyre
Természettel csendesedve
Elmerülve önmagadba
Eljutva az áhítatba
Mint a vér a verőérben
Benne vagy az erőtérben
Együtt létezel a fákkal
Együtt rezdülsz minden ággal
Beleolvadsz itt a tájba
Belefagysz a zúzmarába
Hallgatod az erdő csendjét
Megérted a világ rendjét
Megtisztul a tüdő, tudat
Megnyílhat a mennybe utad --
Menj most haza, otthon várnak
Mesélj erről unokádnak
Isten hozott, Isten visz el
Benne bízol, neki hiszel
A jeges erdő visszavár
Sorsod könyve még nyitva áll
fénykép:
http://fbartha.tvn.hu/kepzelodo/isten_hozott_600.jpg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.