kontroll
mondom ég áldjon bizonytalanság
mondom most egészen más csend fogad
vesszőfutása volt ez a régnek
csak az idő mutathat kiutat
mondom még nedvesek itt a fények
mondom menj tovább menj csak egyenest
ahol félig ég csupán az öröm
idő a hamu engem lángba vess
mondom ne nézz mind épp oda fut ki
mondom ez nehéz és csak én vagyok
kezdve suttogás csendút a félszhez
azt meg csak egyedül hagyhatom ott
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-03-17 18:10:30
Utolsó módosítás ideje: 2021-03-17 18:10:30