Hangolódás
Visszatalálni az alaphanghoz.
Megkeresni a világban a Dó-t.
Annyi baj van mindig. Hát, sóhajtozz!
De ne átkozd az életet adót…
Mert születni jó. Jó mindenképpen.
Halálra ítélt algoritmusok
kergetik egymást a mindenségben.
Andalgó és gyorsuló rigmusok.
Emberek! Én hiszek a rímképlet
megváltó erejében! És hiszem,
hogy minden vers egy időkapszula.
A bennem reszkető istenképet
állandó hangra így kényszerítem.
Mint a hangvilla ágait az „A”.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-02-21 19:34:25
Utolsó módosítás ideje: 2021-03-22 10:49:25