Köszöntelek benneteket
szerelmes ifjak,
élvezzétek mily jó lenni
boldog fiatalnak.
Kezetekben lévő virág
boldogságtok záloga,
hogy ami ezután történik
az egyáltalán nem csoda.
Minden évben e napon
nyílnak meg a szívek,
kötődnek újra és újra
boldog igaz szerelmek.
Köszöntelek benneteket
Ti szerelmes ifjak,
igaz szívvel kívánom azt
maradjatok még sokáig---
ilyen igazi boldognak...