Névnapi gondolat
Te kedves ember
kit Szilveszternek hívnak,
az idén sajnos barátaid
egészségedre nem isznak.
Nem lesz tüzijáték
kerülve a hangoskodás,
a sok eltévedt kutya--
miatt, kizárva a vonítás.
Más képet mutat
az idei év vége,
a Corona vírus lehet
az egésznek a lényege.
Te kedves ember
kit Szilveszternek hívnak,
lehet, hogy józan maradsz,
vagy otthonról, éjfél után--
a kijózanítóba húznak...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-12-30 16:05:18
Utolsó módosítás ideje: 2020-12-30 16:05:18