Karácsonyi eufólia
A szeretet ünnepe
eljött most nekünk,
mert egész évben sírtunk
sajnos keveset nevettünk.
Itt van--e békés boldog ünnep
minden nehézséget feledünk,
a bőség és finomság ideje jött el
mert örülünk, mindenkit szeretünk.
Szent karácsony éjjelén
megszületett a kis Jézus,
hozott nekünk kevés békességet
ami törékeny, sajnos jelképes.
Díszítünk szép fenyőfát
meggyújtjuk a gyertyát,
finom kalácsot sütünk
készítünk sok kocsonyát.
A karácsonyfa alatt
van sok szép ajándék,
ez mindenki számára
örömszerzési szándék.
A szeretet ünnepe
eljött most nekünk,
nevessünk, örüljünk
önfeledten szeressünk...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-12-06 16:41:49
Utolsó módosítás ideje: 2020-12-06 16:41:49