Anna szerint a virág
Illatos.
Nincs oka a virágnak.
Piros és rózsaszín.
És vázába teszik
az édesanyák,
cserépbe tuszkolják.
Addig nézik, hogy
a tulipán nagyon
esendő lesz.
Még a sárga rózsa is
a napot utánozná.
Nehéz tüskékkel napot játszani.
Erre gondol Anna,
de olyan nagyon nehéz
azt a sok virágot elgondolni.
Anna leül és sóhajtozik.
Arra is gondol, hogy neki
sincs oka. De szép.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-11-25 14:59:44
Utolsó módosítás ideje: 2020-11-25 14:59:44