Ahogy a gyurma zsírfoltot hagy a padon
Ahogy a postairón betű elkenődik
Ahogy a csillogó matrica elenged
Ahogy távolodik a lábdobogás
Ahogy kihűl a szék, fakul a függöny
Ahogy csonkulnak a radírgumik
Ahogy feleslegessé válnak a zöld táblák
úgy válunk két szóvá: koszos kilincs.